< Tillbaka
Skriv ut

Teams / SharePoint /OneDrive

Sammanfattning

Den här tabellen innehåller en översikt över hur du kan använda Teams, SharePoint och OneDrive i olika situationer. Rulla nedåt på sidan för mer information.

Primära användarePerfekt för…Delnings- och åtkomstkontrollKonversationer och kommunikation
 
Microsoft Teams-ikon TeamsGruppProject-orienterade team för att ha en konversation, arbeta tillsammans i filer, ringa och träffas där arbetet pågår. Teams vara offentlig (öppen för alla i organisationen) eller privat (hanterat medlemskap). Kommunicera i realtid med gruppmedlemmar i en chattbaserad miljö och i onlinemöten.
Microsoft SharePoint-ikon SharePointTeam, grupp, organisationLagra filer i molnet och dela dem med din grupp eller organisation, genom att använda robust behörighetshantering och skapa tillgängliga funktioner som ska läggas till i din Teams kanal.Dela filer med gruppen, organisationen och externa användare. Använd Office 365 grupper för att kontrollera åtkomsten på gruppwebbplatser eller konfigurera robustare behörigheter för webbplatser och dokument.Kommunikation med SharePoint Nyheter. Nyheter kan även läggas till Teams din kanal.  Och du kan lägga till kommentarer och gilla-SharePoint sidor.
Microsoft OneDrive-ikon OneDrivePerson och gruppLagra och synkronisera filer i molnet och komma åt dem var som helst på valfri enhet. Perfekt för pågående arbete och för att dela med enskilda personer.Dokumenten är privata tills du delar dem. Dela filer individuellt och arbeta Office dokument med andra på samma gång.Kommentera dokument och använd @-tecknet tillsammans med någons namn. Den person som du omnämner får ett e-postmeddelande med en länk till din kommentar.